Unit is een internationaal georiënteerd agentschap voor fotografen illustratoren en motion artists gevestigd in hartje Amsterdam.

Unit vertegenwoordigt in totaal 50 nationale en internationale creatieven en werkt voornamelijk in opdracht van internationale reclamebureaus, tijdschriften en modeklanten.

Per 15 mei zoekt Unit een Fashion Producer. In deze functie ben je enerzijds verantwoordelijk voor de coördinatie van alle mode fotografie producties en anderzijds voor de marketing en sales van de mode fotografen bij Unit.

Je bent het aanspreekpunt van de klant en crew, verantwoordelijk voor begrotingen en budget control, project planning, de briefing & organisatie van teams, sourcing middelen en locaties, organisatie castings en de volledige financiële afhandeling van projecten.

Het marketing en sales aspect van de functie betreft het onderhouden van bestaande contacten en acquisitie van nieuwe klanten, bijhouden van online content op website, social media en blogs, het verzorgen van internationale nieuwsbrieven, tools- en middelen ontwikkelen om de verkoop te stimuleren, het vertalen van zijn/haar visie en commerciële creativiteit naar concrete reclame- en direct marketingplannen en het continue volgen en analyseren van de concurrentie.

Productionele ervaring is gewenst, kennis van de mode industrie is een must.

Het gaat om een fulltime functie van 40 uur per week.

Mocht je interesse hebben, stuur je cv en een korte motivatie naar louise@unit.nl