VACATURE: SR. FOTOGRAFIE PRODUCER

Wij zoeken per direct een zeer gemotiveerde mid. tot senior fotografie producer met uitgebreide commerciële ervaring en een ruim kennis van de huidige creatieve industrie.

Profiel:

Wij zijn op zoek naar een zelfstandig proactief commercieel sterk persoon die binnen ons team past en dit met veel enthousiasme wil komen versterken. Jij staat stevig in je schoenen, hebt affiniteit met de creatieve industrie en kennis van het huidige medialandschap. Je hebt ervaring als producent en met ambitie om jezelf hierin verder te ontwikkelen. Je hebt zin om nieuwe uitdagingen aan te gaan, bent stressbestendig, houdt alle details goed in de gaten en denkt altijd 3 stappen vooruit.

Naast de reguliere functie eisen is kritisch en analytisch denken met een scherp oog voor esthetiek een must.

Functie:

In deze functie draag je verantwoordelijkheid voor het coördineren van print/online, fotografie en film producties. Daarnaast denk je mee over de strategie en richting van Unit en haar individuele creatieven en zet hiervoor lijnen mee uit bij marketing en sales.

Voor onze klanten ben jij het directe aanspreekpunt; je communiceert met de crew/leveranciers en bent verantwoordelijk voor begrotingen en budget control. Projectplanning, briefing en organisatie van de teams vallen onder jouw verantwoordelijkheid evenals het sourcen

van middelen en locaties, de organisatie van castings en volledige financiële afhandeling van je projecten.

Voorwaarden:

  • fulltime beschikbaar voor 40 uur per week.
  • beheerst de Nederlandse en Engelse taal in spraak en geschrift
  • geen 9 – 5 mentaliteit
  • 4+ jaar commerciële productionele ervaring
  • op korte termijn beschikbaar

Het gaat om een dynamische functie in een internationale werkomgeving met een prettige informele sfeer.

Heb je interesse stuur dan je cv + begeleidende brief naar narda@unit.nl o.v.v. sollicitatie photography producer.